Trash Panda Disc Golf

Over Trash Panda:.

Trash Panda is geboren met één doel voor ogen: de sport duurzaam laten groeien!

Van het creëren van een community op YouTube tot het samenwerken met enkele van de beste merken in onze sport tot het maken van de meest duurzame discs, het Trash Panda-team is nog nooit zo toegewijd geweest aan hun missie.

Jesse begon Trash Panda in 2020 vanuit zijn garage in Littleton, Colorado, US. Maar het idee voor Trash Panda kwam pas echt in 2008. 

Als een gepassioneerd discgolfer begon hij zich af te vragen waarom er niet meer gerecycled plastic in de sport werd gebruikt, zoals een disc gemaakt van afval dat op een stortplaats is gevonden, of in de oceaan?! 

12 jaar lang heeft hij gewacht tot iemand anders iets zou doen. 

In die tijd werd Jesse een content consument (lees: hij keek veel te veel YouTube), groeide hij als maker, begon hij verdomd veel om onze planeet te geven en raakte hij (nog meer) gecharmeerd van discgolf. De botsing van deze dingen legde langzaam de basis voor Trash Panda - wat nu in gelijke delen zijn passie en zijn plezier is. 

Vanaf de eerste dag is Trash Panda een beweging geweest - en zal dat altijd blijven - van mensen die zich inzetten om de sport duurzaam te laten groeien.

 Welkom bij de beweging.