Latitude 64

Hier staat de informatie over alle type plastic wat Latitude 64 maakt.

Het kan soms lastig zijn om je te verdiepen in de verschillende soorten kunststoffen, additieven en effecten van al het plastic dat er is. Deze gids geeft u een goed overzicht van wat hun belangrijkste soorten discgolf plastic zijn.

ROYAL PLASTIC
De Latitude 64° Royal Line tilt de kwaliteit van discgolf een stap verder dankzij de innovatieve NexEdge- en NexFeel-technologieën. De dagen van scherp flitsen zijn voorbij omdat het NexEdge-proces een boterzacht gevoel geeft aan de onderkant en buitenste delen van de rim. NexFeel is onze nieuwe polijsttechnologie die de grip en het gevoel van het hele disc oppervlak verbetert. Wil je het beste? De Royal-discs zijn voor jou gemaakt.

PREMIUM PLASTIC

Royal plastic Latitude64

Royal Grand is hun meest duurzame premium kunststof met geweldige grip die je niet in de steek zal laten, ongeacht de buitenomstandigheden. Het voelt zacht aan en heeft een stijf rim gedeelte met perfecte flex.

PUTTER PLASTIC

Sense plastic

Sense is het grip vaste putterplastic in hun Royal Line. De combinatie van een stevig gevoel en goede grip geeft je een voorsprong in het korte spel.

PREMIUM PLASTIC: OPTO
opto latitude

Het is een van 's werelds meest duurzame kunststoffen en verkrijgbaar in een verscheidenheid aan prachtige doorschijnende kleuren. Het Opto Line-kunststof is ontwikkeld om zwaardere belastingen en extreme omstandigheden beter te weerstaan ​​dan andere kunststoffen.

PREMIUM PLASTIC: OPTO-ICE
Opto-ice latitude

Opto-Ice is een premium mix van kunststoffen die een stijfheid biedt tussen Opto en Opto-X. Het heeft een grote duurzaamheid en meer overstabiele vluchten vergeleken met gewone Opto.

PREMIUM PLASTIC: OPTO-X

opto-x latitude

Opto-X is een premium mix van kunststoffen die zorgt voor een stijver gevoel, verhoogde duurzaamheid en meer overstabiele vluchten in vergelijking met gewone Opto.

PREMIUM PLASTIC: GOLD

gold latitude64

Gold Line is ons premium mix-plastic. Het begin van de mix was hetzelfde merk plastic dat in Opto Line werd gebruikt, maar we hebben een ander polymeer toegevoegd om het een betere grip te geven zonder de uitstekende duurzaamheid van Opto Line te verliezen.

PREMIUM PLASTIC: GOLD-X
gold x latitude
Gold-X is een premium mix van kunststoffen die zorgt voor een stijver gevoel, verhoogde duurzaamheid en meer overstabiele vluchten in vergelijking met gewoon goud.

PREMIUM PLASTIC: GOLD ICE
gold ice latitude
Gold-Ice is een premium mix van kunststoffen die een stijfheid biedt tussen Gold en Gold-X. Het heeft een grote duurzaamheid en meer overstabiele vluchten vergeleken met regulier goud.

PREMIUM PLASTIC: BIOGOLD

biogold latitude

BioGold-plastic maakt discgolf duurzamer. Wanneer de productie van premium kunststoffen zoals Opto- of Gold-schijven niet aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet, worden ze gemengd, gesmolten en gecombineerd om BioGold te creëren. Dit vermindert onnodig afval en verkleint de ecologische voetafdruk van discgolf. BioGold heeft een geweldig gevoel, grip en vlucht, en breekt iets sneller in.

PREMIUM PLASTIC: OPTO AIR
OPTO AIR
Voor de Opto Air gebruiken we hetzelfde materiaal als ons duurzame Opto Line kunststof. Het is echter enigszins aangepast met een ander proces om een ​​verbluffend resultaat van lichtere schijven te bereiken, maar dezelfde gewichtsverdeling zo dicht mogelijk bij de Opto- en Gold Line-schijven te houden.

PREMIUM PLASTIC-MOONSHINE
MOONSHINE
Voor een paar geselecteerde schijfmodellen in het Opto Line-plastic hebben we een doorschijnend materiaal toegevoegd voor een glow-in-the-dark-effect. Als u 's nachts discgolf speelt, hoeft u alleen maar uw zaklamp of een andere sterke lichtbron te pakken en de gloei-eigenschappen van het plastic op te laden, waardoor u uw schijf gemakkelijker kunt vinden, zelfs op nachten dat de maan niet schijnt. Schijnen.

PREMIUM PLASTIC: FROST
FROST LATITUDE
Frost is een zacht, duurzaam premium plastic met uitzonderlijke grip. Het is geweldig voor discgolf in koude omstandigheden. Wanneer de temperatuur daalt, behoudt Frost meer flexibiliteit dan andere kunststoffen, wat een betere grip, meer comfort en meer controle betekent. Over controle gesproken: als je een schijf nodig hebt om dichtbij de mand te stoppen, zal Frost het lukken door snel de grond te grijpen. Verwacht een meer onderstabiele vlucht vergeleken met reguliere Opto.

PUTTER PLASTICS:
zero softzero mediumzero hard

Zero Line is het gripvaste putterplastic dat wordt gebruikt in onze putters en approachschijven. Het is gekozen vanwege de goede grip en het gevoel dat je nodig hebt in je korte spel. Met drie verschillende stijfheidsniveaus (zacht, medium, hard) zul je zeker je favoriet vinden.

STARTER PLASTIC: RETRO

retro
Geweldige grip en beginnersvriendelijke vluchten. Dit is de perfecte plasticmix voor je eerste schijf. Dit is tevens ons meest betaalbare kunststof. We krijgen al langere tijd de vraag om schijven te maken die makkelijker inbreken. Test na test leidde ons naar deze kunststofmix die we Retro hebben genoemd.

plastic guide latitude64

latitude64 discs

latitude 64

Klik op het logo om ons assortiment van Latitude64 producten te zien.