Over Discgolfsport

Welkom bij Discgolfsport:

Bij Discgolfsport draait alles om het delen van de passie voor discgolf. Het verhaal van deze webshop begint met een liefde voor de sport en een vastberadenheid om de discgolfgemeenschap te versterken en de sport naar nieuwe hoogten te brengen.

Het ontstaan van Discgolfsport:

De reis begon ruim een jaar geleden, toen Vincent voor het eerst met discgolf in aanraking kwam. Betoverd door het spel, besloot hij om zijn enthousiasme te delen en zo ontstond Discgolfsport. 

Discgolf, meer dan een spel:

Discgolfsport is ervan overtuigd dat discgolf meer dan een sport alleen is. Het vertegenwoordigt een manier om jezelf te ontwikkelen als mens en als speler. Het gaat niet alleen om het gooien van discs naar doelen, maar ook om het omarmen van de natuur, het vormen van (nieuwe) vriendschappen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op en buiten de baan.

Kwaliteit als Kernwaarde:

Onze toewijding aan discgolf komt tot uiting in de hoogwaardige producten die we aanbieden. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen zet of een ervaren speler die zijn uitrusting wil uitbreiden, Discgolfsport staat voor je klaar. 

Een community voor iedereen:

Discgolfsport streeft ernaar om een gemeenschap te creëren waar spelers van alle achtergronden samenkomen, van elkaar leren en samen plezier hebben. Of je nu nieuw bent in de sport of al jarenlang speelt, we heten je welkom om deel uit te maken van onze groeiende familie.

Lokale service, wereldwijde passie:

Woon je in Zoetermeer? Profiteer dan van onze lokale service! Laat je bestelling bezorgen voor slechts €1,- op een adres in Zoetermeer. Ook bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te halen op de baan in het prachtige Van Tuyllpark, Zoetermeer (op afspraak). We versturen je bestelling ook naar België of Duitsland.

Heb je vragen of wil je meer weten over Discgolfsport of discgolf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@discgolfsport.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!

 discgolf discgolfsport eigenaar disc golf discs

Zie jij door alle discs de basket niet meer? Discgolfsport.nl!