JustLax Discs

Hoi allemaal, mijn naam is Justin van Justlax Discs en ik ben super enthousiast over de mogelijkheid om samen te werken met Discgolfsport om deze mooie sport nog groter te maken. 

Door een zware blessure heb ikzelf lang niet kunnen discgolven maar in de tussentijd wilde wel met de sport betrokken blijven. Daarom ben ik in juni 2022 begonnen met het maken van mijn eerste dyed disc. Ik heb veel geëxperimenteerd op mijn eigen schijven, ben ik uitgenodigd om meerdere wedstrijden te sponsoren en ook heb ik al twee keer op het NK aanwezig mogen zijn met mijn dyes. 
Voornamelijk werk ik op bestelling, jouw eigen ideeën overbrengen op een disc! Als je ideeën of wensen hebt voor kleuren, ontwerpen, stencils etc neem dan gerust contact op! 

Voor de samenwerking met Discgolfsport komt er een eigen lijn dyed discs van Kastaplast, Dynamic Discs, Westside Discs, Latitude64, Discmania en Prodigy Discs aan.

De voorkeur van het plastic voor een dye die lang en goed zichtbaar is zijn de duurzamere plastics. Denk hierbij aan bij het merk Kastaplast aan K1 plastic, voor Prodigy Discs minimaal 400 plastic, voor Latitude64 Opto of Opto Air of Gold plastic. Bij Westside Discs VIP en Tournament plastic en bij Dynamic Discs Lucid plastic en Discmania Evolution plastic.

Op Instagram kan je nog meer discs vinden van Justin: 
https://www.instagram.com/justlax_discs/

Wil je in contact komen met Justin? Dat kan via: contact@justlaxdiscs.com

De discs die hier aangeboden staan worden door Discgolfsport verzonden en beheerd. 

JustLax_discs

Klik op het plaatje voor alle custom dyed discs van JustLax Discs.