Discmania

Hier staat de informatie over alle type plastic wat Discmania maakt.

 

DISCMANIA ORIGINALS

D-LINE

Het meest betaalbare plastic in hun Originals-lijn. D-line biedt geweldige grip en D-line-discs kunnen in verschillende stabiliteit door je tas worden gefietst terwijl ze erin slaan. Het D-line-plastic wordt geleverd in 3 verschillende buigingen. Flex 1 is het zachtste, Flex 2 is hun gemiddelde stijfheid en Flex 3 is het stijfste D-lijn plastic.

C-LINE

Ons meest duurzame plastic – deze schijven slijten heel langzaam. C-Line-schijven behouden gedurende langere tijd de oorspronkelijke vliegeigenschappen. Of het nu wordt gebruikt in zwaar beboste situaties of op extreem ruige parcoursen, het C-Line-plastic blijft voorspelbaar presteren en schade beter voorkomen dan welk ander plastic dan ook. Goede grip en een doorzichtige showstopper. Typisch de meest stabiele kunststofmix in onze lijn.

S-LINE

Uitstekende grip in alle weersomstandigheden met grote duurzaamheid. Dit plastic veroudert goed, waardoor je schijf na een paar botsingen met bomen niet drastisch verandert in zijn vlieggedrag.

DISCMANIA ORIGINALS SPECIAL PLASTIC

GLOW C-LINE

De Glow C-line discs zijn gemaakt van een zeer duurzame mix van C-line plastic dat oplicht in het donker. Momenteel alleen gereserveerd voor fondsenwervende projecten en speciale discs.

GLOW D-LINE

Gloeiende versie van het D-line plastic. Het voegt gloeiende eigenschappen toe aan de schijf.

COLOR GLOW C-LINE

Net als het Glow C-line plastic zijn de Color Glow C-line discs zeer duurzaam en gloeien ze in het donker. Wat het verschil maakt, is dat ze in verschillende kleuren gloeien, afhankelijk van de kleur van de disc.

SWIRL S-LINE

Het Swirl S-line plastic is een van de meest gewilde plastics in het assortiment van Discmania. Swirl S-line plastic is een mix van kleuren, meestal met een van de majestueuze schijven die je ooit hebt gezien. Als het op grip en duurzaamheid aankomt, heeft het dezelfde consistentie als normaal S-line-plastic, maar ze zijn zo leuk om aan andere spelers te laten zien. Perfect voor alle spelers.

DISCMANIA-EVOLUTION

EXO

Exo - Standaard plastic met twee verschillende buigingen op standaard releases: zacht en hard. Exo plastic zorgt voor een goede grip, vooral het zachte plastic. Slijt geleidelijk.

GEO

Deze kunststof is vergelijkbaar met D-Line kunststof uit onze Originals lijn. Betaalbaar, gemakkelijk te gooien en bestand tegen gemiddelde slijtage op de baan.

NEO

Neo - Halfdoorzichtig, premium plastic. Niet alleen ziet het er prachtig uit, maar ook het meest duurzame en stijve kunststof uit de Evolution-lijn! Heeft nog steeds wat flex en biedt dankzij de speciale afwerking een geweldige grip.

LUX

Lux - Solide, premium kunststof met uitstekende grip onder alle omstandigheden. Lux-kunststof is zeer duurzaam en veroudert mooi. De discs behouden hun vluchteigenschappen goed.

DISCMANIA ACTIVE

ACTIVE

Actief plastic is het basisniveau plastic, verkrijgbaar in alle producten. Deze stevige kunststofmix biedt een goede grip onder alle weersomstandigheden. Slijt geleidelijk.

ACTIVE SOFT

Actief Zacht plastic is een zachtere versie van het standaard actieve plastic. Dit is vooral een goede keuze voor koudere en nattere omstandigheden vanwege de fantastische grip. Actieve zachte schijven zijn ook iets duurzamer dan het reguliere Actieve plastic.

ACTIVE PREMIUM

Active Premium-kunststof is doorschijnend en zeer duurzaam kunststof. Active Premium-schijven zijn doorgaans aanzienlijk overstabieler dan hun actieve plastic tegenhangers. Beschikbaar in geselecteerde Active Line-producten.

  discmania

Klik op het logo om ons assortiment van Discmania producten te zien.