Latitude 64°

LATITUDE64°

Zij maken discgolf producten met eersteklas kwaliteit en design. Hun fabriek in Noord-Zweden is een van de grootste en meest geavanceerde in de industrie en hun passie voor de sport staat altijd voorop bij alles wat ze doen. Ze bieden discs van wereldklasse die geschikt zijn voor alle soorten spelers, van ervaren professionals tot degenen die de sport net hebben ontdekt. Latitude 64° werd in 2005 opgericht door de vier ervaren discgolfliefhebbers David Berglund, Tomas Ekström, Svante Eriksson en Johan Åström, die vandaag de dag nog steeds actief zijn in het bedrijf.

DE FABRIEKSWINKEL

De fabriek bevindt zich op de 64e breedtegraad in de kustplaats Skellefteå, nabij de poolcirkel in het noordoosten van Zweden. Als een van 's werelds meest geavanceerde Discgolf-fabrieken hebben ze meer robots dan mensen op de vloer, maar hebben ze geleerd om in vrede naast elkaar te bestaan. Ontwerpen worden nog steeds door mensen afgehandeld, evenals de klantenservice. .

HUN MISSIE

Om de beste discs ter wereld te maken! Ze streven er voortdurend naar om hun innovaties en klantenservice-oplossingen te ontwikkelen en te verbeteren. Alles wat ze doen wordt gekenmerkt door kwaliteit, betrokkenheid en expertise – onderzoek en ontwikkeling zit in het DNA van elke medewerker. Hun ambitie is om wereldleider te zijn in de discgolfindustrie – zowel in de productie als in de ontwikkeling van de sport.

Latitude64 heeft meerdere merken waaronder Westside Discs en Dynamic Discs onder hun hoede. 

Kwaliteit is belangrijk.

Kristin Tattar Team Latitude 64°

Klik op het plaatje voor ons assortiment van Latitude 64