Kastaplast

Kastaplast is een onafhankelijke disc fabrikant die gevestigd is in Stockholm, met als doel discs en uitrusting van de hoogste kwaliteit te maken.

Het merk is toegewijd aan de discgolfcultuur, de mensen, de levensstijl en alle leuke tijden in de discgolfwereld. Ze beschouwen discgolf als een basisbeweging met een eigen unieke identiteit; gekenmerkt door spontaniteit, individualiteit en vrijheid.

Wat begon in 2011 als een kleine prototypewerkplaats, gedreven door de leuke factor van experimenteren, groeide het bedrijf al snel uit de kelder toen Jonas Lindberg werd vergezeld door Anders Källström en Per Jonson. Toch is de "workshopstijl" van het ontwikkelen van schijven gebleven, met een mix van computervluchtsimulatie, onderzoek en uitgebreide prototyping.

Met hun team van spelers, momenteel vertegenwoordigd in negen landen, evenals vele medewerkers van verschillende soorten, voelen ze dat de Kastaplast van vandaag zoveel meer is dan alleen een bedrijf. Het is eerder een gemeenschap, met een gemeenschappelijke voorliefde voor discgolf en de mintgroene kleur.

Kastaplast is vastbesloten om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Een stap in deze richting is het gebruik van zonne-energie dat tegenwoordig een groot deel van hun productie mogelijk maakt. Recyclen is een ander deel. Bewegen in de richting van duurzaamheid is belangrijk voor hun en het is een continu proces.

Het is een lange reis en de reis is net begonnen.

Kastaplast is Zweeds voor, wegwerpplastic.

Klik op het plaatje voor ons assortiment van Kastaplast.