Kastaplast

Hier staat de informatie over alle type plastic wat Kastaplast maakt.

K1 Line
K1 line is het super duurzame materiaal van Kastaplast met een mooie combinatie van stevigheid en gommigheid. Discs in K1 Line verschijnen in zowel effen als doorschijnende kleuren.

K1 Soft
K1 Soft is vergelijkbaar met K1, maar flexibeler en meer grip. Net als bij K1 is dit plastic verkrijgbaar in zowel doorschijnende als effen kleuren. (K1 Soft is hetzelfde als het oude K2 plastic).

K1 Glow-Line
K1 Glow heeft dezelfde eigenschappen als de duurzame K1 Line maar wordt aangedreven door een langdurige glow, deze disc licht op in het donker.

K1 Hard
Het harde plastic van de K1 heeft hetzelfde gepolijste en gomachtige gevoel als de K1, maar is iets harder en slaat niet zo snel in, het geeft de disc ook iets meer stabiliteit. K1 hard is exclusief voor de tourserie.

K3 Line
K3 Line is hun basisplastic – en heeft grip onder alle omstandigheden. Met dit plastic krijg je snel dat fijne, ingewerkte gevoel. Vergeleken met andere basiskunststoffen is K3 middelzacht.

K3 Hard
K3 Hard is de stijvere versie van de K3 Line. De stevigheid maakt deze lijn duurzamer dan de originele K3, waardoor deze een langzamer verouderingsproces heeft.

K3 Glow-Line
K3 Glow is gemaakt van hetzelfde plastic als de K3-lijn met een mix van glow-plastic. Zorg ervoor dat hij 's nachts oplicht, maar door de eigenschappen van het basisplastic heeft hij minder glans dan de K1 Glow-lijn.

Kastaplast

 Klik op het logo om ons assortiment van Kastaplast producten te zien.