Dynamic Discs

Hier staat de informatie over alle type plastic wat Dynamic Discs maakt.

FUZION-BIO PLASTIC:
bio fuzion
BioFuzion-plastic is gemaakt in een poging om discgolf duurzamer te maken voor het milieu en toch discs van de hoogste kwaliteit op de markt te produceren. Wanneer hun productie van Lucid- of Fuzion-schijven niet aan hun hoge kwaliteitsnormen voldoet, worden ze omgesmolten en gecombineerd om hun BioFuzion-plastic te creëren. Dit vermindert onnodig afval en verkleint de ecologische voetafdruk van discgolf.

Classic

De hoeveelheid flexibiliteit in dit plastic is bijna ongelooflijk. Dit vermogen om impact te absorberen maakt deze schijf een ongelooflijk slimme keuze voor schoten op gevaarlijke greens en om hoe dan ook in de keten te blijven. Voor degenen die van zacht plastic houden: je schijf is eindelijk gearriveerd.

Classic blend

Blend is precies hoe het klinkt. Alle beste eigenschappen van Classic en Classic Soft samen in één kunststofcombinatie. Geweldig gevoel. Geweldige uitgave. Geweldige vlucht. Geweldige kettinggrijper. Het beste van twee werelden voor gevoel, vlucht en afwerking.

Classic soft

Voor de speler die meer flexibiliteit moet hebben maar toch een goede grip wil behouden. Classic Soft is gemaakt met de kettingen in gedachten. Hoewel je bij een schot op volle kracht een kleine afstand moet opgeven, zal het kettinggrijpende karakter van dit plastic veel meer schoten terugwinnen dan het verliest. Het doel is om in de ketens te komen. Dit plastic doet het beter dan welk ander plastic dan ook.

Classic

Dit is waar het allemaal begon. Het plastic gevoel dat al bestaat sinds het begin van discgolf. Stevige schijven met uitzonderlijke grip in natte of droge omstandigheden. Gemakkelijk te gooien met een zeer zuivere vlucht. Er is een reden waarom deze blend zo’n groot uithoudingsvermogen heeft: het is geweldig.

Fluid

Dit plastic zal onder normale omstandigheden een flexibele kwaliteit en uitstekende grip hebben. Wanneer de temperatuur daalt, behoudt dit mengsel meer flexibiliteit dan alle andere premium kunststoffen die we aanbieden. Dit vertaalt zich in een betere grip en meer controle als uw handen koud zijn en uw grip in gevaar komt. Tijdens lente- en zomertemperaturen is deze schijf perfect voor de werpers die van wat flex in hun schijf houden. Deze schijven vliegen met dezelfde consistentie en voorspelbaarheid die u van Dynamic Discs gewend bent.

Fuzion

Fuzion combineert de duurzaamheid van Lucid met een geavanceerd polymeer om een ​​niet-transparante mix van plastic te vormen. Dit plastic biedt spelers ook extra grip.

Lucid

De perfecte combinatie van polymeren produceert een aantal van de mooiste en duurzaamste kunststoffen in discgolf. Deze doorschijnende mix kan tegen een stootje en behoudt de oorspronkelijke vliegeigenschappen van de schijf voor vele rondes discgolf.

Dynamic Discs