Dynamic Discs

Het idee: 

Als student aan de Emporia State University had Jeremy Rusco een eenvoudig doel: hij wilde een manier vinden om zijn hernieuwde interesse in discgolf te betalen. Discs zijn op zichzelf niet zo duur, maar het bouwen van een tas en het verzamelen van back-ups kan het budget van een student flink opdrijven.

Een studentenhobby:

Op een dag kwam het idee bij Jeremy op. Hij begon discs te kopen, er coole ontwerpen en kleuren op te plakken en ze op eBay te verkopen voor slechts een paar dollar boven de winkelprijs. Het was niet veel, maar het was iets. Na met zijn vriendin (nu vrouw), Wendy, over bedrijfsnamen te hebben gesproken, werd Dynamic Discs geboren.

Exponentiële groei:

Aanvankelijk verkocht Rusco gemiddeld slechts één disc per week. Maar na verloop van tijd werd één disc per week twee, twee werden vier, enzovoort. De groei was constant en exponentieel, en uiteindelijk werd het te veel werk voor Jeremy om alleen te doen.

Wie ze vandaag zijn:

Tegenwoordig fungeert Dynamic Discs als thuisbasis voor bijna 50 werknemers tussen de winkel en Dynamic Distribution, meer dan 100 gesponsorde spelers, een volledige line-up van tassen van beginnersvriendelijk tot de professionele Ranger, verschillende opties om je tas en andere accessoires te vervoeren, baskets die variëren van draagbaar en betaalbaar tot toernooistandaard, en een lijn van meer dan 30 discs om de tas van elke speler compleet te maken. Ze werken er voortdurend aan om spelers te helpen betere discgolfers te worden via hun aanwezigheid op sociale media, YouTube-video's en educatieve programma's.

Dynamic Discs

Klik op het plaatje voor ons assortiment van Dynamic Discs