Trilogy Challenge 17 augustus 2024

Trilogy Challenge 17 augustus 2024

Discgolf Enthousiast? Mis de Trilogy Challenge op 17 Augustus 2024 in Zoetermeer Niet!

Hey discgolfers!

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: de Trilogy Challenge komt eraan en dit keer strijkt het neer in het prachtige Zoetermeer op 17 augustus 2024. Zet de datum in je agenda, want dit is een evenement dat je niet wilt missen!

Wat is de Trilogy Challenge?

Voor degenen die misschien nog niet bekend zijn met dit fantastische evenement, de Trilogy Challenge is een unieke discgolfwedstrijd georganiseerd door Dynamic Discs, Latitude 64°, en Westside Discs. Het idee achter de challenge is simpel: elke deelnemer speelt met drie specifieke discs die je krijgt bij je inschrijving. Dit zorgt voor een gelijk speelveld en geeft iedereen, van beginners tot gevorderden, een kans om mee te doen en te genieten van de sport.

Waarom je erbij moet zijn?

1. Exclusieve Discs: Bij je inschrijving ontvang je drie exclusieve discs die speciaal zijn gemaakt voor dit evenement. Deze discs zijn niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook perfect voor je verzameling. Daarnaast zijn de drie discs PDGA goedgekeurd zodat je elk PDGA geregistreerd toernooi met deze discs kan spelen.

2. Gezelligheid en Gemeenschap: De Trilogy Challenge draait niet alleen om competitie, maar ook om de discgolfgemeenschap bij elkaar te brengen. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en simpelweg heel veel plezier te hebben.

3. Mooie Prijzen: Natuurlijk zijn er ook fantastische prijzen te winnen. Of je nu strijdt om de topposities of gewoon je best doet, iedereen maakt kans op leuke prijzen en goodies.

4. Prachtige Locatie: Zoetermeer biedt een schitterende omgeving voor discgolf. Het park waar het evenement plaatsvindt, heeft uitdagende holes een perfecte combinatie voor een dag vol sport en plezier.

Hoe kun je meedoen?

Inschrijven is eenvoudig! Ga naar de website www.dgscene.com/discgolfsportnl en meld je aan. De kosten voor deelname zijn €40,- dit is inclusief de drie speciale discs, een mini en een quick dry handdoek. Daarnaast maak je kans om te strijden voor mooie prijzen.

Datum:17 augustus 2024
Locatie: Zoetermeer van der Hagenstraat
Inschrijfkosten:€40,-

Tips voor (nieuwe) deelnemers:

- Kom op tijd: Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent om je discs op te halen en op te warmen. De discs worden rond 09.00 uur uitgedeeld en het toernooi begint om 10.00 uur. 
- Verken de baan: Als je de mogelijkheid hebt, probeer de baan van tevoren te verkennen. Dit kan je helpen om je strategie te bepalen. De MPO speelt op de Blauwe Layout, de overige divisies spelen op de Licht Blauwe layout met een aanpassing op hole 4 en hole 20. 
- Blijf gehydrateerd: Neem voldoende water mee, vooral als het warm weer is.
- Have Fun: Vergeet niet om plezier te hebben! De Trilogy Challenge gaat om genieten van discgolf en de gemeenschap.

We hopen je te zien op 17 augustus in Zoetermeer voor een dag vol discgolfplezier. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, de Trilogy Challenge biedt voor ieder wat wils.

Wij hebben er al heel veel plezier in!

Playerspack bestaat uit:

 

Back to blog

Leave a comment